Schimbare parola facebook

Articole Asemanatoare

Ghidul complet al dietei fără gluten: ce poți și ce nu poți mânca

Pentru majoritatea oamenilor, consumul de gluten nu reprezintă o...

TC Romania Crown Cool – cele mai bune echipamente din domeniul HoReCa

Într-o industrie dinamică și competitivă precum cea a ospitalității,...

Cum îți poți face casa mai confortabilă și mai sustenabilă

Cu toții căutăm să transformăm locuințele noastre în spații...

10 clădiri din sticlă pe care să le admiri când vizitezi Franța

Franța, renumită pentru istoria sa bogată, cultura vibrantă și...

Cercei de argint vs Cercei de aur: Cum sa faci alegerea potrivită?

Bijuteriile sunt adesea considerate detalii esențiale în completarea oricărei...

Introducere

Daca ai un cont de Facebook si vrei sa-ti schimbi parola, atunci acest articol te va ajuta. Schimbarea parolei de Facebook poate fi un proces destul de dificil si puteti gasi o serie de instrumente si oportunitati care se potrivesc cerintelor dvs. Aceasta sarcina poate fi mai usor sau mai dificila in functie de felul in care abordati procesul si daca stiti pasii corecti.

De ce sa schimbi parola

Parolele sunt folosite pe scara larga pentru a proteja informatii privind conturile de Facebook de oricine in afara de proprietarul contului. Schimband regulat parola, asigurati ca oricine in afara de proprietarul contului nu are acces la informatii de confidentialitate. De asemenea, schimbarea parolei lucreaza si in cazul conturilor care au fost compromise, deci este foarte important sa va schimbati parola in mod regulat.

Cum schimbi parola

Daca decideti sa schimbati parola, exista trei moduri de a schimba parola: prin aplicatia Facebook, prin site-ul de internet si prin setarile contului.

In primul rand, pentru a schimba parola prin aplicatie, accesati aplicatia Facebook pe dispozitivul dvs. Logati-va si apoi mergeti la setarile contului. Una dintre optiunile din setarile contului este Schimba parola. Apasati aceasta optiune si atunci veti fi dirijat la pagina de schimbare a parolei. Acolo se va introduce parola veche si apoi se va introduce o noua parola. Acestea trebuie sa fie la cel putin 6 caractere si sa fie mai complexa decat parola veche. Apasati butonul Schimba parola si parola dvs. va fi schimbata.

Schimbarea parolei prin site-ul de internet

Pentru a schimba parola prin site-ul de internet, vizitati site-ul oficial al Facebook-ului si logati-va. Daca nu stiti cum sa va logati, urmati pasii:

Cele mai citite articole

Primul pas este sa introduceti adresa dvs. de e-mail sau numarul de telefon si apoi sa introduceti parola. Apasati butonul Logare si contul dvs. de Facebook se va deschide.

Dupa aceea, mergeti la setarile contului si apoi selectati optiunea Schimba parola. Introduceti parola veche si apoi introduceti o noua parola. Acestea trebuie sa fie la cel putin 6 caractere si sa fie mai complexa decat parola veche. Apasati butonul Schimba parola si parola dvs. va fi schimbata.

Schimbarea parolei prin setarile contului

Pentru a schimba parola prin setarile contului, accesati setarile contului si selectati optiunea Schimba parola. Introduceti parola veche si apoi introduceti o noua parola. Acestea trebuie sa fie la cel putin 6 caractere si sa fie mai complexa decat parola veche. Apasati butonul Schimba parola si parola dvs. va fi schimbata.

Schimband parola prin setarile contului, veti avea mai mult control asupra parolei si nu veti fi nevoiti sa va logati de fiecare data cand schimbati parola.

De retinut

Schimbarea parolei este un proces destul de usor, dar trebuie sa fiti atenti sa urmati pasii corecti si sa folositi parole foarte puternice. Este foarte important sa nu faceti greseala de a folosi aceeasi parola pentru conturi diferite. Utilizati parole diferite pentru tuturor conturilor online, astfel incat sa va protejati informatiile private si sa va asigurati ca nimeni altcineva nu poate accesa informatiile.

In concluzie, schimbarea parolei Facebook este un proces foarte important, iar daca urmati pasii corecti, veti avea control complet asupra contului dvs. si veti fi in siguranta.

Cele mai citite articole