Ce cauta antreprenorii la un spatiu de birouri? 

Articole Asemanatoare

Ghidul complet al dietei fără gluten: ce poți și ce nu poți mânca

Pentru majoritatea oamenilor, consumul de gluten nu reprezintă o...

TC Romania Crown Cool – cele mai bune echipamente din domeniul HoReCa

Într-o industrie dinamică și competitivă precum cea a ospitalității,...

Cum îți poți face casa mai confortabilă și mai sustenabilă

Cu toții căutăm să transformăm locuințele noastre în spații...

10 clădiri din sticlă pe care să le admiri când vizitezi Franța

Franța, renumită pentru istoria sa bogată, cultura vibrantă și...

Cercei de argint vs Cercei de aur: Cum sa faci alegerea potrivită?

Bijuteriile sunt adesea considerate detalii esențiale în completarea oricărei...

In momentul in care au nevoie de un nou spatiu de birou, indiferent ca este vorba despre o noua afacere sau despre extinderea celei existente, antreprenorii au in vedere anumite criterii pentru a-l alege pe cel potrivit. Cum piata imobiliara destinata activitatii de business este una vasta, mai ales in ceea ce priveste principalele centre industriale din tara, alegerea poate fi una relativ simpla, mai ales daca sunt bine stabilite aceste criterii. 

Intr-o perioada in care modul de lucru hibrid este tot mai popular, dinamica de pe piata imobiliara dedicata sectorului de business este tot mai mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe companii si-au inchis o parte dintre birouri in perioada pandemiei, ca urmare a schimbarii modului de lucru remote. 

Drept urmare, antreprenorii sunt nevoiti, in prezent, sa caute un nou spatiu de birouri de inchiriat, care sa fie adaptat noului mod de lucru si a activitatii desfasurate, dar care sa fie situat si intr-o zona avantajoasa pentru afacere sau pentru angajati. Principalele criterii importante pentru antreprenori la alegerea spatiilor pentru birouri sunt:

Locatia potrivita

Cele mai citite articole

Daca in ceea ce priveste o activitate industriala, amplasarea spatiului care se doreste a fi inchiriat este de preferat sa se afle in zonele periferiei, unde a fost dezvoltata aceasta ramura si unde sunt prezente cele mai multe fabrici si companii, atunci cand vine vorba despre spatiile de birouri, antreprenorii prefera doua zone. Fie este vorba despre o locatie din centrul orasului, cat mai aproape de facilitati, cum ar fi statiile mijloacelor de transport in comun, fie intr-o zona mai linistita, cu mai mult spatiu verde si chiar cu mai multe locuri de parcare. 

Compartimentarea potrivita structurii organizationale 

De asemenea, un aspect important de care trebuie sa se tina cont in procesul de inchiriere birouri este structura organizationala a companiei. Aici este vorba atat despre numarul de angajati si de ierarhie, cat si despre modul de interactiune intre angajati si intre departamente. 

In acest fel poate fi ales un spatiu de birouri suficient de mare si corect compartimentat, astfel incat sa eficientizeze activitatea desfasurata de angajati. 

Costurile

Parte financiara este si ea foarte importanta pentru orice afacere, drept urmare nu ar trebui sa se tina cont numai de costul chiriei, ci si de costurile adiacente administrarii unui spatiu de birouri, cum ar fi costurile cu intretinerea si utilitatile si chiar costuri cu mentenanta, care cuprinde intretinerea, reparatia, utilitatile pentru spatiile comune. 

Cele mai citite articole