Vrei sa o ceri in casatorie? Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare!

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

Cererea in casatorie este un moment emotionant pentru ambele persoane implicate, asa ca multe dintre ele isi doresc sa se desfasoare ca la carte. Bineinteles, fiecare cuplu este diferit – pentru unii s-ar putea ca o abordare directa sa fie cea mai buna alternativa, in timp ce pentru altii, romantismul trebuie sa fie prezent in fiecare secunda. 

Chiar daca metoda ideala de a cere pe cineva in casatorie nu e aceeasi pentru toata lumea, exista cateva elemente intalnite la majoritatea dintre ele. Astfel, cei care nu stiu de unde sa inceapa pregatirile, se pot orienta pornind de la aceste aspecte. 

1. Inelul – alege o bijuterie care sa fie pe placul ei 

Inainte de a face o cerere in casatorie, persoana in cauza trebuie sa fi explorat deja gama de inele de logodna cu diamante, pentru a vedea care este bijuteria cea mai potrivita. Se presupune ca a facut deja rost de marimea celei care urmeaza sa il poarte, asa ca tot ce ramane de facut este sa gaseasca un inel care sa se potriveasca personalitatii ei. 

2. Gandeste-te la cel mai important loc pentru voi doi 

Pentru fiecare cuplu exista un loc special; poate fi vorba de cel in care s-au cunoscut, sau de un restaurant pe care il viziteaza de fiecare data cand au ceva de celebrat. Cat timp locul are o insemnatate aparte pentru cuplu, momentul o sa fie unul cu adevarat special. Daca cererea are loc intr-un loc public, cel care pune intrebarea isi poate ruga niste prieteni sa-l ajute, pentru a se asigura ca totul va merge conform planului. 

3. Gaseste momentul ideal pentru a pune marea intrebare! 

Sarbatorile sunt un punct bun de pornire pentru multi oameni: o cerere in casatorie de Craciun, cand cuplul este inconjurat de familia, sau una de Sfantul Valentin are succes de cele mai multe ori. O alta optiune este data in care cei doi s-au cunoscut. 

In concluzie, inelul, locatia si momentul sunt cele trei lucruri pe care oamenii trebuie sa le ia in considerare inainte de a face o cerere in casatorie.