Transforma-ti camera de acasa intr-un adevarat birou cu o tabla magnetica! 

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

Cand vine vorba de locul ideal in care o persoana poate sa-si desfasoare activitatea, raspunsurile o sa difere de la un caz la altul. Spre exemplu, unii oameni prefera sa lucreze din confortul casei lor, in timp ce altii nu se pot concentra de acasa, din cauza a diferiti factori, asa ca sunt nevoiti sa mearga la birou pentru a fi productivi. 

Un lucru care o sa fie deosebit de folositor in ambele situatii este tabla magnetica. Indiferent de dimensiunea spatiului pe care o persoana il are la dispozitie, exista o solutie pentru a integra o astfel de tabla in camera respectiva. Ea poate fi folosita drept calendar, planner de la o saptamana la alta, sau drept loc in care angajatii pot sa faca brainstorming. 

Cum ii ajuta tabla magnetica pe cei care isi desfasoara activitatea la birou? 

Oricine poate nota pe tabla ideile care i se par mai importante, iar acest lucru va imbunatati colaborarea dintre membrii echipei. Markerele colorate vor fi esentiale pentru a vedea contributia fiecarui membru care si-a lasat amprenta asupra proiectul ce se afla in curs de desfasurare, intrucat viziunea fiecarui participant conteaza. 

Unul din lucrurile prin care iese in evidenta o tabla magnetica este cat de usor este de curatat, asa ca oamenii nu vor trebui sa-si piarda mult din timp pentru a sterge informatiile de care nu mai au nevoie si pentru a le inlocui cu altele. 

Dar pe cei care prefera sa lucreze de acasa? 

Atmosfera nu trebuie sa se schimbe in totalitate doar pentru ca o persoana se decide sa lucreze intr-un alt loc. Proiectele de la birou pot fi realizate la fel de usor de acasa, daca oamenii au la dispozitie echipamentul potrivit. Astfel, tot ce trebuie sa faca este sa creeze un spatiu cat mai potrivit pentru particularitatile fiecaruia. 

In cele din urma, nu exista o strategie ideala pe care toata lumea trebuie sa o urmeze pentru a-si desfasura activitatea, intrucat oamenii au alt ritm de lucru si preferinte diverse. Exista, totusi, instrumente care ii vor ajuta, indiferent de modul in care sa faca lucrurile.