Ai nevoie de o schimbare? O tunsoare sau o culoare nouă îți vor revigora imaginea!

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

O tunsoare nouă sau o schimbare de culoare a părului pot avea un impact semnificativ mai mare asupra imaginii și încrederii în sine decât o haină nouă. Aceste schimbări merg dincolo de simpla aparență și pot influența profund felul în care o persoană se percepe pe sine și este percepută de ceilalți.

Părul este una dintre cele mai vizibile și definitorii trăsături ale unei persoane. O tunsoare bine aleasă poate pune în valoare trăsăturile feței, corectând sau accentuând anumite aspecte ale fizionomiei. Schimbarea culorii părului poate avea un efect similar, fie că este vorba de o nuanță subtilă care adaugă căldură tenului, fie de o culoare îndrăzneață care exprimă personalitatea. Această capacitate de autoexprimare prin păr este mult mai profundă decât simpla achiziție a unei haine noi.

Așadar, dacă simți nevoia unei schimbări, poți să-ți reînnoiești garderoba, evident, dar primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți programezi o vizită la coafor.

Recomandare coafor București, sector 3: BeautyPlay

Îți dorești o schimbare de look? Din coaforul BeautyPlay, pleci cu un păr sănătos și strălucitor, cu o tunsoare impecabilă și o culoare care ți se potrivește perfect.

Coaforul BeautyPlay se află în București, sectorul 3, zona Titan, pe strada Câmpia Libertății nr. 39A. Mai mult decât un simplu coafor, este un salon de înfrumusețare complet, dedicat răsfățului tău.

Vrei să mergi la coafor dar nu ai cu cine lăsa copiii? BeautyPlay este primul salon de înfrumusețare cu loc de joacă pentru copii din România și primul salon de înfrumusețare din București cu babysitting gratuit. La BeautyPlay copiii tăi se pot distra, în timp ce tu beneficiezi de serviciile de înfrumusețare.

Coaforul BeautyPlay, îți oferă o varietate de servicii:

  • Tunsori clasice și moderne. O tunsoare bine realizată este esențială pentru orice look. Tunsul și coafarea părului sunt adevărate arte ce necesită atenție și precizie. Fie că ai părul lung sau scurt, cârlionțat sau drept, ceea ce contează este măiestria și profesionalismul hairstylistului tău. Indiferent ce tip de tunsoare îți dorești – bob asimetric, tunsoarea fluture, pixie rebel, tunsoare stratificată cu breton sau clasicul tuns în scări – la BeautyPlay, vei fi întâmpinată de hairstiliști pasionați, pregățiți să-ți îndeplinească dorința și să-ți aducă zâmbetul pe buze.  
  • Coafuri clasice sau complexe, pentru ocazii speciale. Ai nevoie de o coafură spectaculoasă pentru un eveniment? Vrei să-ți ondulezi părul sau să adaugi volum? Sau poate dorești să încerci extensiile de păr? La BeautyPlay, vei ieși cu un păr frumos și sănătos, pregătit să atragă toate privirile.
  • Vopsirea părului și a rădăcinilor. Fie că preferi o culoare naturală, șuvițe blonde, balayage sau vrei să experimentezi nuanțe îndrăznețe precum albastru, verde, mov sau roșu aprins, stiliștii de la BeautyPlay te vor ajuta să obții look-ul mult visat.
  • Coaforul BeautyPlay din București se diferențiază prin tratamente de păr inovatoare: Boost Up – pentru un volum care te ține câteva luni; Laminarea și ecranarea părului – pentru un păr strălucitor, mătăsos; Tratament “Estel-Remount” – pentru un par fortifiat; Tratament “LisaPlex-BondSaver”– pentru un păr hidratat și reparat; Tratament “Estel-Banya” – pentru strălucire și revitalizare.