Rochii de Mireasa Simple  – Linii Curate, Eleganta Atemporala

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

Indiferent daca optezi pentru o petrecere intr-o sala de nunti sau una romantica intr-o gradina de vara sau pe plaja, o rochie de mireasa simpla este alegerea ideala pentru a imbratisa eleganta si confortul. Pregateste-te sa descoperi frumusetea rochiilor simple, care te vor face sa te simti ca o zeita in ziua nuntii!

Ce este o rochie de mireasa simpla?

Multe viitoare mirese pornesc cu dorinta de a avea o rochie de mireasa simpla, adesea avand in gand un stil minimalist si potrivit pentru aproape orice tip de silueta. Rochiile de mireasa simple sunt adesea rochii in stil A-line si care ies in evidenta prin tesaturile elegante si finisajele delicate. Aceste rochii sunt atemporale, au linii curate, detalii rafinate si inspira eleganta si naturalete. 

O rochie de mireasa simpla este de obicei realizata din tesaturi aerisite, cum ar fi organza sau tulul sau materiale uni precum satinul. 

Rochiile de mireasa simple sunt adesea in stil A-line, dar si rochiile de mireasa stil Sirena, pe corp, cu sau fara corset, dar fara broderii care sa iasa mult in evidenta se pot incadra in aceasta categorie.

Rochiile de mireasa din imaginile de mai jos, din colectia Goddess – Vera Sposa, sunt rochii tip sirena cu fuste din material textil si corsete cu detalii dantelate. Simplitatea este data de croi / model, iar partea de sus adauga un plus de eleganta si rafinament.

O imagine care conține rochie, femeie, Persoană de sex feminin, fildeșDescriere generată automat

Rochia Andalusia, din imaginea de mai jos, tot din colectia Goddess – Vera Sposa, este o intruchipare perfecta a ceea ce multe viitoare mirese inteleg prin „rochie de mireasa simpla”. O rochie tip linie A, realizata din tesatura mikado, stralucitoare, cu o textura fina. Are un corset pana in talie, cu umerii deschisi, decorat cu drapaje si completat cu crapatura lunga pe picior. Este o rochie simpla, dar in niciun caz plictisitoare. Te va scoate, cu siguranta, in evidenta!

O imagine care conține rochie de mireasă, îmbrăcăminte, mireasă, clădireDescriere generată automat

Rochia Corny –  colectia Anne Mariee, Vera Sposa –  este o rochie in stil A-line, cu o crapatura pe piciorul stang si corset cu dantela florala si flori 3D. Fusta petrecuta, bretelele detasabile si trena detasabila ofera o eleganta aparte rochiei. Simplitatea este data de croiul fluid al rochiei. In timpul zilei, poti opta sa porti bretelele si trena, iar seara sa le detasezi, pentru mai mult confort si libertate in miscare.

O imagine care conține îmbrăcăminte, de interior, persoană, mobilăDescriere generată automat

Rochia de mireasa Mercury, din colectia Vera Sposa, are un croi simplu si elegant, cu o taietura lunga a fustei ce alungeste vizual silueta. Decolteul adanc in forma de V si spatele gol adauga „indrazneala” si „incredere in sine”, punand in evidenta formele corpului. Cu aceasta rochie de mireasa iesi in evidenta fara a parea ca te straduiesti foarte mult sa faci asta. Paietele translucide de pe material confera rochiei eleganta necesara unei petreceri de nunta de seara. O rochie de mireasa simpla poate fi si o rochie sexy.

O imagine care conține persoană, îmbrăcăminte, de interior, pereteDescriere generată automat

Rochia Tijuana din colectia Flowers – Vera Sposa este o rochie de mireasa de tip A-line, din material textil, cu un corset cu decolteu adanc si spate gol in V. Decolteul, lateralele si crapatura fustei din tulle bej sunt evidentiate de margele si pietre. Rochita are o trena detasabila din tulle cu sclipici si aplicatii. 

Iata o rochie de mireasa simpla nu inseamna o rochie plictisitoare! Materialele de calitate, detaliile rafinate, taieturile precise, care scot in evidenta silueta…. sunt aspectele care fac diferenta. 

O imagine care conține rochie de mireasă, îmbrăcăminte, rochie, persoanăDescriere generată automat

In ce anotimpuri se poarta o rochie de mireasa simpla?

Rochia de mireasa simpla poate fi purtata in orice anotimp. Conteaza materialul din care este confectionata rochia. Tesaturile fluide se potrivesc bine cu nuntile de vara. Tesaturile pline, precum satinul, taftaua, se potrivesc mai bine in sezonul rece.

Ce fel de accesorii se potrivesc cu o rochie de mireasa simpla?

Opteaza pentru accesorii discrete care sporesc eleganta rochiei fara a o coplesi. Ia in considerare bijuteriile delicate, minimaliste, cum ar fi un colier cu pandantiv, cercei tip stift sau o bratara simpla. Opteaza pentru un ac de par, o coroana din flori sau un voal delicat, dar care sa nu ingreuneze aspectul global. Tine minte, mai putin este adesea mai mult atunci cand accesorizezi o rochie de mireasa simpla!

Rochiile de mireasa simple se potrivesc unei varietati de siluete. Pe langa faptul ca este ideala atat pentru o nunta clasica, cat si pentru una mai extravaganta, pe plaja sau la o cabana la munte, o rochie de mireasa mai simpla te scoate pe tine in evidenta. Tu esti vedeta! Iar rochia nu face decat sa sublinieze asta. Chiar daca toata lumea va admira si rochia, aceasta va fi pe locul 2. Cheia este sa gasesti o rochie care sa se alinieze cu stilul tau personal si cu tema generala a nuntii.