Masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

Introducerea mastii de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat este un tratament facial la indemana oricui, care poate fi preparata foarte usor, cu ingrediente simple, obisnuite. Este un tratament excelent pentru ingrijirea pielii, ce trateaza si previne aparitia semnelor de imbatranire prematura si a inflamațiilor. Are efecte extraordinare asupra pielii, hidratand-o si oferind un aspect mai tanar si mai stralucitor.

Mierea scortisoara si bicarbonatul sunt ingrediente extrem de benefice pentru piele, avand proprietati antioxidante, antibacteriene, anti-inflammatory si energizante. Aceasta masca se poate folosi de mai multe ori pe saptamana, pentru a obtine rezultate mari si sigure. Tratamentul facial cu miere scortisoara si bicarbonat este potrivit pentru orice tip de piele, fiind natural si non-iritant.

Beneficiile mastii de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat ofera multe beneficii pielii tale. Mierea scortisoara previne deshidratarea si are efect antioxidant, luptand impotriva radicalilor liberi si prevenind semnele de imbatranire prematura. Bicarbonatul poate ajuta la reducerea inflamatiilor si a iritatiilor, netezeste ridurile si ofera pielii un aspect mai tanar. De asemenea, aceasta masca are un efect hidratant si catifeleaza pielea.

Masca are capacitatea de a curata porii si de a elimina celulele moarte, astfel incat pielea sa fie mai curata si mai stralucitoare. De asemenea, aceasta ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si la stimularea productiei de colagen si elastina, avand ca rezultat o piele mai ferma si mai tanara.

Reteta pentru masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Ingredientele necesare prepararii acestei masti sunt: 2 linguri de miere scortisoara, 2 linguri de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de ulei de cocos si 2 picaturi de ulei esential de lamaie. Inainte de preparare, se recomanda sa se faca un test alergic pe o portiune mica de piele.

Primul pas este sa amestecati bicarbonatul cu mierea. Se amesteca bine, pana cand se formeaza o pasta omogena. Apoi, se adauga uleiul de cocos si se amesteca bine. In final, se adauga uleiul esential de lamaie si se amesteca bine. Masca este gata de folosit.

Aplicarea mastii de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Pentru a aplica aceasta masca, se recomanda sa se foloseasca o periuta de dinti umeda si sa se aplice pe fata, evitand zona ochilor. Se maseaza usor, in cercuri, timp de 3-5 minute. Dupa aceea, se lasa masca sa actioneze timp de 10-15 minute. Se clateste masca cu apa calduta si se usuca fata cu un prosop curat.

Aceasta masca poate fi folosita de mai multe ori pe saptamana, pentru a obtine rezultate optime. Dupa fiecare aplicare, se recomanda folosirea unei creme hidratante pentru a ajuta la mentinerea hidratarii pielii. De asemenea, este indicat sa se faca o exfoliere in prealabil, pentru a deschide porii si pentru a permite ingredientelor sa patrunda mai adanc in piele.

Beneficiile folosirii mastii de fata cu miere scortisoara si bicarbonat

Masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat ofera un ten curat si sanatos, eliminand celulele moarte si curatand porii. Pielea devine mai neteda si mai catifelata, iar ridurile sunt netezite. Are efect hidratant si energizant, oferind pielii un aspect mai tanar si mai stralucitor. In plus, aceasta masca previne aparitia semnelor de imbatranire prematura si a inflamatiilor, oferind un ten mai sanatos si mai stralucitor.

Concluzii

Masca de fata cu miere scortisoara si bicarbonat este o solutie foarte buna pentru ingrijirea pielii, fiind foarte usor de preparat si folosit. Aceasta masca are proprietati antioxidante, antibacteriene, antiinflamatorii si energizante, oferind un ten curat si sanatos, fara riduri si semne de imbatranire prematura. De asemenea, are efect hidratant si catifeleaza pielea. Masca poate fi folosita de mai multe ori pe saptamana, pentru obtinerea unor rezultate optime.