Ce avantaje obții dacă aplici pentru serviciul Amanet de acasă?

Articole Asemanatoare

9 activități sportive pe care să le faci iarna

Iarna este anotimpul care, pentru mulți dintre noi, aduce...

3 criterii de care să ții cont când alegi fondul de ten

Alegerea corectă a fondului de ten este esențială pentru...

Nevoia urgentă de bani este întotdeauna o problemă care nu se rezolvă ușor, mai ales când timpul nu permite strângerea sumei necesare. Iar când persoana nu poate, din diferite motive, să se deplaseze pentru a se ocupa în mod corespunzător de acest aspect, situația este și mai dificilă. 

Cei care au creat serviciul Amanet de Acasă au avut în vedere toate aceste nevoi care se pot ivi în viața unui om și le-a venit în întâmpinare cu o soluție rapidă și sigură prin care pot obține o sumă de bani cu împrumut. Cu o simplă garanție în aur, fără deplasare la agenție, orice persoană majoră poate primi suma solicitată direct pe card, în aceeași zi în care a făcut cererea. 

Cum funcționează serviciul Amanet de Acasă?

Aur pentru garantie, un cont bancar valid și o conexiune la Internet sunt cele trei elemente de care are nevoie o persoana pentru a accesa Serviciul Amanet de Acasă. Aurul poate fi o bijuterie veche, un ceas sau orice alt obiect din metalul prețios, care va fi oferit drept garanție pentru suma împrumutată. Clientul își poate face singur estimarea, în funcție de gramaj și de numărul de karate ale obiectelor din aur, cu ajutorul calculatorului de pe site. 

După acest prim pas, va contacta telefonic agenția de amanet pentru a stabili ora la care curierul, colaborator de încredere al casei de amanet, va veni să ridice aurul și să îl ducă la agenție, pentru evaluare.

În urma examinării, se va stabili și prețul final al aurului, care va veni ca ofertă de împrumut, pe adresa de e-mail a clientului. Acceptarea ofertei este urmată de viramentul imediat al banilor în contul bancar valid, comunicat de client. 

Avantajele serviciului Amanet de Acasă

Pentru cei care doresc un împrumut rapid și discret, fără a face drumuri la casa de amanet, serviciul Amanet de Acasă oferă o serie de avantaje care nu pot fi ignorate de beneficiari. 

  • Se poate amaneta de oriunde și oricand, doar cu o conexiune la Internet.
  • Împrumutul dorit se obține rapid, discret, fără deplasare la agenție, direct pe cardul clientului.
  • Comisionul aferent este cel mai mic de pe piață. Acesta se calculează procentual, în funcție de suma împrumutată.
  • Clientul își poate estima singur valoarea bijuteriilor cu ajutorul calculatorului de pe site, deci știe dinainte cu aproximație ce sumă ar trebui să primească.
  • Curierul sosește să ridice aurului la ora programată de client, în funcție de nevoile acestuia.
  • Evaluarea bunurilor se face corect și rapid, la cel mai bun preț de amanet de pe piață.
  • Bunurile amanetate sunt în permanentă în siguranță. Ele pot oricând reintra în posesia clientului, după plata împrumutului și a comisionului aferent. Vor fi oprite numai în cazul în care clientul nu reușește să plătească după amânările solicitate.
  • Împrumutul poate fi gestionat ușor de la distanță. Se pot cere amânări, se pot face plăți online și se pot împrumuta noi sume, cu garanții aferente, din contul propriu de utilizator.

Atunci când urgențele financiare ale vieții de zi cu zi devin presante, oricând se poate apela la serviciul Amanet de Acasă pentru primirea banilor necesari. Cu minimum de efort, doar cu o carte de identitate și aur drept garanție, soluție pentru problemele financiare vine chiar la domiciliul clientului.